IN MEMORIAM

WILLEM VAN SPRONSEN

1-09-1949                                          21-03-2018

Een clubicoon van de VMV is plotseling overleden. Woorden schieten tekort.

Onze vriend en clubgenoot Willem, alias ‘de Sprons’, stond centraal in onze vereniging. Als bestuurslid en nauwgezet penningmeester. Als vraagbaak voor technische kwesties. Als ontwerper van schakelingen. Altijd hulpvaardig, vriendelijk en geduldig. Je kon altijd een beroep op hem doen. Met beursbezoek was hij vaak gezellig van de partij. En scherp van verstand: als iets volgens Willem niet aan de hardware maar aan de software lag, dan lág het daar ook aan.

Het is bijna ondenkbaar, en in ieder geval veel te vroeg om afscheid van je te nemen.

En als het dan toch moet, dan hadden we je o zo graag netjes vaarwel gezegd. Om te zeggen hoezeer we je op allerlei vlakken waarderen.

Dit abrupte afscheid is voor familie en vrienden, maar ook voor de treinenclub VMV en de leden, een enorme schok die nog lang zal nadreunen.

Vaarwel Willem en bedankt voor alles wat je voor ons hebt betekend!

22 maart 2018

Bestuur en leden van de VMV