VMV Clubavonden
De clubavonden zijn de kernactiviteiten van de vereniging en zijn als het ware het forum waar leden elkaar kunnen ontmoeten en elkaar helpen met problemen, vaak is er ook een specialist tijdens de clubavond aanwezig. 
 
De clubavonden in Voorschoten.
 
Op de 1e en 3e dinsdag van de maand, behalve in juli en augustus, worden de clubavonden in het clubgebouw van Scouting Leif Erikson gehouden .
Deze clubavonden starten om 20 uur en  zijn rond 22 uur afgelopen.

Op de hangtafels in het clubgebouw wordt een nieuwe baan gebouwd.
Het nieuwe ontwerp moet geschikt gaan worden voor 2rail, 3rail zowel analoog als digitaal.
In het ontwerp wordt ruimte gehouden om ruime bogen te gebruiken, om het mogelijk te maken dat alle modellen kunnen rijden.
Ook worden er meerdere opstelsporen gemaakt, zodat meerdere leden hun materiaal kunnen laten rijden.
De scenery zal zeker niet vergeten worden en zelfs extra aandacht krijgen van de expert die dit project met de leden gaat maken.
 
 
De clubavonden in Leiden.
 
Iedere  woensdagavond komt er een groep in de Pelikaanhof in Leiden bij elkaar. We beginnen om 19:30 tot ongeveer 22:00 uur  
Regelmatig wordt er in onderling overleg op extra avonden aan de 2-rail baan gewerkt.
Onze 2-rail en 3-rail modulebanen plus een kleine N baan staan in de kelder onder de Pelikaanhof.
 
De leden die aan de 2-rail baan werken zitten in een groeps-app, waar regelmatig ideeën en andere zaken worden uitgewisseld, zodat we op de clubavonden goed voorbereid van start gaan.
Ons doel is om zo snel mogelijk met een aantal modules naar buiten te komen voor presentatie aan een groter publiek en nieuwe enthousiaste leden te werven.
We denken aan de grote beurzen en natuurlijk de beurzen in en rond Leiden.